Inklusiehuis ‘t Kinderrecht – Samenbelichaamd Oorzakelijk Omgevingsonderwijs (SOO I/II/III)

Elk kind heeft recht op inklusief omgevingsonderwijs en dit op het specifieke celniveau van elk kind afzonderlijk en van elke kindergroep afzonderlijk wat enkel door nonlineair celkontakt en nonlineair klustercelkontakt kan aangereikt worden. Deze nieuwe vormen van omvattende inklusiviteit bestrijken ook het (kluster)celkontakt met dieren, planten en gesteenten waarin vele hoogsensitieve kinderen reeds spontane ervaringen (helder)beleefd hebben. Elke SOO-presentatie en/of SOO-meditatie wordt transsensitief gegeven zodat elkeen zich leert oriënteren in deze multipele samenbelichaamde belevingswereld. Een kleine vergoeding is aangewezen.

Pierre

pierre.vleminckx1960@gmail.com 0032(0)33453775